Modern Mobilya Anlayışı; Dizayno

Masko mobilya Kenti dendiği zaman ilk akla gelen firma olan Dizayno mobilya firmasını ziyaret edebilirsiniz.

Dizayno İle Modernlik

Modernliğin ve modern projelerin Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden biri olan Dizayno, babadan oğula geçen bir el becerisi ve başarı hikayesi ile bugünlere kadar başarılı bir şekilde gelerek Türk mobilyacılık sektöründe varlığını sürdürmeye devam etmektedir.

Başlamış oldukları terzilik sektörünü her zaman bir adım öteye taşıyarak daha da ileriye götürmeyi amaçlayan ve bunu başaran Dizayno, 2004 yılından itibaren mobilyacılık sektörünün devi olmayı sürdürmektedir.

Masko’da Modern Mobilya Mağazası

Dizayno, 1952 yılında kurulmuş olan bir aile şirketidir. Mobilyacılık alanında yapmış olduğu atılımlar deneyimleri çağdaş düşünce ve çağdaş teknoloji ile birleştirerek birinci sınıf malzeme ve ürünlerden dekorasyon ve ürün kataloglarını oluşturmayı başarmıştır. 

 

Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko Mobilya Kenti’ndeki modern mobilya firmaları arasında en çok öne çıkan firmalardan biri olan Dizayno, 20A Blok No:23 adresinde sizlere hizmet vermektedir. 

Yemek odasından yatak odası takımı, koltuk takımından tv ünitesine kadar birçok ürün yelpazesi bulunan Dizayno, aynı zamanda da dekorasyon projeleri ve düğün paketleri ile ihtiyacınız olan hizmetten çok daha fazlasını size sunmaktadır. 

 

Sizler de Masko’da bulunan Dizayno mağazamızı ziyaret edebilir veya iletişim bilgilerinden ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Konforun, şıklığın ve ergonominin adresi olan Dizayno, hayatınızdaki yaşam alanlarına dokunarak farklı bir bakış açısı sunmakta ve aynı zamanda da konforunu ön plana çıkarmaktadır. 

 

Haber Fotoğrafları

Benzer Haberler

Yılka Luxury Furniture

Luxury Mobilya ve Koltuk Takımı Dekorasyonu

Luxury Mobilya Modelleri ve Koltuk Takımları

Hem konforlu hem de oldukça şık koltuk takımı için Elano Luxury üretimin yanı sıra sizlere iç mimarlık hizmeti de sunmaktadır.

Almila Masko Roox Raven Genç Odası

Modern genç odaları, kullanışlı çocuk odaları, pratik bebek odaları tasarlayan Almila Masko...

Rattan Bahçe Mobilyası

Kolaylıkla temizlenebilen özelliğe sahip olmasından dolayı da dış mekanlar ve bahçeler için üretilen mobilyalarda sıklıkla tercih edilmektedir.

Konforlu Ofis Mobilyaları

Ofis mobilyası seçimlerinizde her zaman daha verimli ve konforlu bir çalışma alanı oluşturmak için doğru mobilyaları seçmelisiniz.

Modern Mobilya Anlayışı; Dizayno

Masko mobilya Kenti dendiği zaman ilk akla gelen firma olan Dizayno mobilya firmasını ziyaret edebilirsiniz.

Belusso Mobilya

Genel anlamda modernliğin ele alındığı ve buna doğru orantıda üretilen mobilya modellerinde şıklık ve kalite aranıyor diyebiliriz.İşte tam bu noktada Belusso Mobilya, mobilyacılık alanındaki bilgi, birikim ve deneyimleri ile Ramazan Macit

Lüx Mobilya Bassi

Türkiye’nin en büyük mobilya merkezlerinden biri. Birbirinden konforlu, ergonomik ve aynı zamanda da şık mobilya modellerinin bulunmuş olduğu Modoko müşteri memnuniyetini topluyor

Başyapıt Niteliğinde Bir Tv Ünitesi

Farklı ve sıradışı bir Tv - Duvar Ünitesi modeli mi arıyorsunuz? O zaman bu yazımızı inceleyin..

Geleneksel MASKO iftarında Tüm AİLE birada.

Dünyanın en Büyük mobilya kenti ünvanına sahip olan MASKO MOBİLYA KENTİ geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar yemeğinde 2.000 den fazla katılımlı gerçekleşti.

REKLAM
Bir projesidir.

Web sitemizde yer alan ürünlerin detayında hangi firmaya ait olduğu bilgisi yer almaktadır.
Ürün bilgilerinin hatalı olmasından ürünü web sitemize ekleyen firma sorumludur.
Copyright © 2011 Outlet Mobilya Portalı

Sayfa Başı