Tasarım yarışması ödülleri verildi.

"Genç Yetenekler Tasarladı, Mobilya Devleri Üretti" 8. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması ödülleri, 8 Kasım 2012 Perşembe akşamı, Çobançeşme TİM Dış Ticaret Kompleksi'nde gerçekleştirilen gecede sahiplerini buldu. Büyük katılımın olduğu ödül törenine, Kadir Çöpdemir de keyifli sunumu ve esprileri ile renk kattı.

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği'nin bu yıl 8. sini düzenlendiği, sunuculuğunu ünlü oyuncu ve sunucu Kadir Çöpdemir'in üstlendiği, Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışmasının birincileri, 8 Kasım 2012 Perşembe akşamı TİM Dış Ticaret Kompleksinde gerçekleşen ödül töreni ile açıklandı. Prof. Dr. Alpay Er, TOFD Başkanı Ramazan Baş ve tTrend Danışmanı Özlem Devrim'ın aralarında bulunduğu jüri ekibi, finale kalan 16 tasarım içinden 6 kategorinin birincilerini seçti. Birbirinden ilginç ve kullanışlı tasarımların yer aldığı yarışmada, juri tarafından seçilen 5 ayrı tasarım kendi kategorilerinin birincileri olarak bu yıla damgasını vurdu.

Türkiye'de bir ilk olarak, 8. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması'nda finale kalan 16 tasarımın, MOSDER'e üye firmalar tarafından prototipleri üretildi. 8-9 Kasım tarihlerinde TİM Dış Ticaret Kompleksi'nde ziyarete açık olan tasarımlar, İMOB 2013'te de prototipleri üreten firmaların standlarında yerlerini alacak. Türkiye'de ilk kez gerçekleşecek bu uygulama, gençleri tasarıma teşvik etmek ve mobilya sanayisine kazandırmayı hedefliyor.

Tasarım yarışmasının 6 ayrı kategoride kazananları;

Oturma-Dinlenme Kategorisi Birincisi;
Emre Eslek, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniv. – İç Mimarlık Üretici, Firma: Ndesign

Depolama, Koruma, Düzenleme Kategorisi Birincisi;
Emre Sağır ve Burak Albayrak, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniv. – İç Mimarlık, Üretici Firma: İstikbal

Tamamlayıcı Mobilya Servis Ünitesi Kategorisi Birincisi;
Aybars Şenyıldız, Orta Doğu Teknik Üniv. – Endüstri Ürünleri Tasarımı, Üretici Firma: Rendi

Genç Mobilya Kategorisi Birincisi;
Esin Ekincioğlu, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniv. – İç Mimarlık, Üretici Firma: Kilim

Engelliler için Ev Mobilyası Kategorisi Birincisi;
Volkan Turhan, Muğla Sıtkı Koçman Üniv. – Mobilya Ve Dekorasyon Eğitimi, Üretici Firma: İşbir Mobilya

"Finalist tasarımların ücretsiz patent tescili MOSDER tarafından armağan!"

Ayrıca ilk 16 'ya giren finalistlerin tasarımları; Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği'nin yarışmacılara hediyesi olarak, "Adres Patent" firması tarafından ücretsiz "Tasarım Tescili" ile onaylatılacak. 2. aşama sonucunda her kategoride birinci seçilen tasarımların sahiplerine ise ek olarak 3000'er TL para ödülü takdim edilecek. (Yarışmanın ana sponsorları; Kayalar Kimya A.Ş. /Genç markası ve Salteks A.Ş.)

"Yarışmada birinci olan tasarımlar İMOB Fuarı'nda sergilenecek!"

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği üyesi firmalar, finalistlerin tasarımlarını geliştirmek üzere tasarımların sahipleri ile ortaklaşa çalışma yaptı. Prototipi yapılan finalist projelerden her kategoride birinci seçilen tasarımlar yarışmacının adı da belirtilerek IMOB 2012 İstanbul Mobilya Fuarında MOSDER tarafından veya prototipi yapan firmalar tarafından kendi stantlarında sergilenecek.

Kaynak: www.haberler.com

Haber Fotoğrafları

Benzer Haberler

Bassi Lüks Mobilya

Lüks Mobilya Markaları ve Koltuk Takımı Modelleri

Macitler Mobilya

Macitler Mobilya Ürün Grupları

Akıllı Mobilya Modelleri ve Özel Tasarım

Dekorasyon dendiği zaman ilk akla gelen salon dekorasyonu veya oturma odası dekorasyonu oluyor.

Bahçe ve Balkon Mobilyasında Masko Firmaları

Bahçe Mobilyasında en iyi markaları Masko Mobilya Kenti'nde bulabilirsiniz.

Lupo Home Yatak Odası ve Genç Odası

Yatak odasını sadece evimizde ebeveynlere ait olan bir alan olarak düşünülse de aslında evdeki gençlerimiz için de en az diğer yatak odası gibi önem verilmelidir.

Dünyaya açılan kapı : Masko Mobilya Kenti

Masko Mobilya Kenti, ülkemizin en önemli sitelerinden biri. İnsanların tüm istek ve ihtiyaçlarını bir arada bulabileceği ve aynı zamanda da birçok insana istihdam sağlayan bu alan iyi ve başarılı bir yönetim ile dünyanın da en büyük mo

Kelebek Mobilya'dan Kampanya

Dünya kadınlar gününe özel net %20 indirim Kelebek Mobilya'da.

MODERN MOBİLYANIN KALİTELİ ADRESİ “BELUSSO MOBİLYA”

Mobilya üretim ve satış sezonu başladı diyebileceğimiz bir döneme girdik. Düğün sezonun açılması ile birlikte mobilya alışverişlerinde artan etkileşim aynı oranda da dekorasyon fikirleri araştırması ile birlikte daha da fazlalaştı.

CNR İMOB Mobilya Fuarı 2021

17. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 3 Ağusto 2021 tarihi itibariyle bir hafta süreyle yerli ve yabancı ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Alfemo Tasarım Yarışmasını Kaçırmayın.

Alfemo'dan ödüllü tasarım yarışmasına katılma koşulları ve ödülleri.

REKLAM
Bir projesidir.

Web sitemizde yer alan ürünlerin detayında hangi firmaya ait olduğu bilgisi yer almaktadır.
Ürün bilgilerinin hatalı olmasından ürünü web sitemize ekleyen firma sorumludur.
Copyright © 2011 Outlet Mobilya Portalı

Sayfa Başı