Koltuk Takımı Dekorasyon Önerileri

Koltuk Takımı almadan önce ne gibi ihtiyaçlarınız olduğunu belirlemelisiniz. İhtiyaçlarınızı liste yaptıktan sonra büyüklüğe karar vermelisiniz. Çünkü koltuk takımları çok küçük ya da çok büyük üretilebiliyor. Eğer geniş bir salon için koltuk takımı alacaksanız, daha büyük modeller bakabilirsiniz. Ya da 2+1 eviniz için bir takım seçecekseniz küçük bir koltuk takımı almak zorundasınız. Büyük takımlar yaşam alanlarınızı daraltır ve sizi mutlu edeceği yerde daha da huzursuz hale sokabilir. Bu nedenle koltuk takımını almadan önce gözünüzde koltuğun kaplayacağı alanı hesaplamalısınız.

Dar Odalar İçin Koltuk Takımları

Koltuk Takımları dar alanlar için kullanılacaksa köşeli takımlar alınmasını tavsiye ediyoruz. Çünkü köşeli takımlarda derinlik algısı daha yüksek olur. Ayrıca açık renkler genişlik ve ferahlık hissi verecektir. Küçük bir oda için seçilmesi gereken beyaz veya krem tonlarda köşeli bir koltuk takımı olabilir. Sade koltuk takımları ilerleyen yıllarda da sizi üzmez çünkü sade modeller her zaman klasiktir ve modası geçmez.

Geniş odalar için koltuk takımları

Salon ya da geniş bir oda için koltuk takımı alacaksanız alternatifleriniz artıyor demektir. Bu noktada zevkinize göre odanızı döşeyebilirsiniz. Eğer elit ve ihtişamlı bir oda istiyorsanız koyu renkleri ağırlıkta olan, altın, platin, gümüş, siyah, mor gibi ağır renkler içeren koltuk takımları seçmelisiniz. İhtişam istiyorsanız ahşap kısımları oyma klasik mobilyalar kullanabilirsiniz. Bu mobilyaların biraz ağır olabileceğini unutmayınız. Neşeli bir salon istiyorsanız daha modern çizgilerde koltuk takımları seçmelisiniz. Ancak modern olmakla avam olmak arsındaki ince çizgiye dikkat etmelisiniz. Işıltılı kırmızı bir koltuk takımı her eve uygun olmayabilir!

Stüdyo Daireler İçin Koltuk Takımı

Stüdyo daireler kesinlikle köşe koltuk takımları ile döşenmelidir. Çünkü Stüdyo dairelerde alan çok önemlidir. Stüdyo ya da 1+1 dairelerde, alan kazanmak temel felsefe olmalıdır. Misafiriniz geldiğinde o köşe koltuğunda uyuması gerekebilir. O yüzden köşe koltuğunun uyumak için müsait olup olmadığını mutlaka kontrol etmelisiniz. Yine açık renkler evinizi daha geniş göstereceği için tercih edilmelidir. Fakat hep aynı koltukta yatıp kalkacaksanız, açık renkler size temizlik konusunda sıkıntı çıkarabilir. Kendi yaşantınıza göre seçimlerinizi şekillendirmelisiniz.

Benzer Haberler

Bassi Lüks Mobilya

Lüks Mobilya Markaları ve Koltuk Takımı Modelleri

Macitler Mobilya

Macitler Mobilya Ürün Grupları

Akıllı Mobilya Modelleri ve Özel Tasarım

Dekorasyon dendiği zaman ilk akla gelen salon dekorasyonu veya oturma odası dekorasyonu oluyor.

Bahçe ve Balkon Mobilyasında Masko Firmaları

Bahçe Mobilyasında en iyi markaları Masko Mobilya Kenti'nde bulabilirsiniz.

Lupo Home Yatak Odası ve Genç Odası

Yatak odasını sadece evimizde ebeveynlere ait olan bir alan olarak düşünülse de aslında evdeki gençlerimiz için de en az diğer yatak odası gibi önem verilmelidir.

Dünyaya açılan kapı : Masko Mobilya Kenti

Masko Mobilya Kenti, ülkemizin en önemli sitelerinden biri. İnsanların tüm istek ve ihtiyaçlarını bir arada bulabileceği ve aynı zamanda da birçok insana istihdam sağlayan bu alan iyi ve başarılı bir yönetim ile dünyanın da en büyük mo

Kelebek Mobilya'dan Kampanya

Dünya kadınlar gününe özel net %20 indirim Kelebek Mobilya'da.

MODERN MOBİLYANIN KALİTELİ ADRESİ “BELUSSO MOBİLYA”

Mobilya üretim ve satış sezonu başladı diyebileceğimiz bir döneme girdik. Düğün sezonun açılması ile birlikte mobilya alışverişlerinde artan etkileşim aynı oranda da dekorasyon fikirleri araştırması ile birlikte daha da fazlalaştı.

CNR İMOB Mobilya Fuarı 2021

17. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 3 Ağusto 2021 tarihi itibariyle bir hafta süreyle yerli ve yabancı ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Alfemo Tasarım Yarışmasını Kaçırmayın.

Alfemo'dan ödüllü tasarım yarışmasına katılma koşulları ve ödülleri.

REKLAM
Bir projesidir.

Web sitemizde yer alan ürünlerin detayında hangi firmaya ait olduğu bilgisi yer almaktadır.
Ürün bilgilerinin hatalı olmasından ürünü web sitemize ekleyen firma sorumludur.
Copyright © 2011 Outlet Mobilya Portalı

Sayfa Başı